Så blev det sørme fars dag. Igen. Se nyhedsbrevet online her
 
 
 
 
 
 
 
 
... i at fake et smil over ENDNU et par sokker? 
Det kan faktisk godt lade sig gøre. 
At fejre fars dag.
Uden sokker som gave.
Eller grill-handsker... Jaaaaaeeej. 
 
Derfor har vi igen i år samlet et par forslag til nogle fars dags gaver.
 
Som man kan være bekendt at give. 
Og ikke ruinerer ens pre-sommerferie-budget. 
 
Kim Faber & Janni Pedersen har lavet to hæsblæsende krimier
Vinterland 
 
Det er december i Danmark, og alt ånder fryd og gammen, lige indtil en kraftig bombe springer på et julemarked i Københavns Indre By. 
Signe Kristiansen står i spidsen for efterforskningen, men sporerne ender hurtigt blindt. Indtil hun får et tip, der sender hende i en retning, som hun aldrig havde forestillet sig. 

Samtidig er Signes tidligere makker, Martin Juncker, blevet flyttet til en provinsby efter at have trådt ved siden af. Det er en sløv by og stille arbejdsplads, men kun indtil en mand findes myrdet. Og hvor er mandens hustru henne?
 
Vinterland er første bind i serien om Juncker og Kristiansen!
 
Satans sommer
 
En lokal advokat findes dræbt i en af byens parker, og Martin Juncker bliver kastet ud i en efterforskning, som trækker tråde til Junckers egen fortid. 

Samtidig får Junckers kone, Charlotte, der er journalist, et anonymt tip. Terrorangrebet, der fandt sted i København et halvt år tidligere, kunne måske have været forhindret. Juncker nægter al kendskab til det, og han frygter både for sit og hustruens liv, hvis Charlotte går ind i sagen. 

Junkcers tidligere makker, Signe, vil dog gerne hjælpe Charlotte. Signes eget liv er dog ved at gå op i limningen. Hun er besat af tanken om at få hævn over den mand, der voldtog hende, og det tærer på hendes familieliv. 
 
Satans sommer er andet bind i serien om Juncker og Kristiansen!
 
En russisk spion, der skiftede side
Spionen og forræderen af Ben Macintyre
 
I januar 1966 lander en ung russisk mand og han kone i København. Manden er Oleg Gordijevskij, og officielt er han ansat ved den sovjetiske ambassade. 
Sandheden er dog en anden. Gordijevskij er KGB-officer og toptrænet i spionage mod vesten. 
Men opholdet i Danmark og mødet med den vestlige kultur får Gordijevskij til at ændre holdningen, og i mere end et årti videregiver han informationer fra hjertet af den sovjetiske efterretningstjeneste til britiske MI6-agenter i London og København. Informationer, der er med til at ændre den kolde krigs gang og forhindre en atomkrig. 

Spionen og forræderen er en utrolig og sand historie om en enkelt mands store indsats, der var med til at ændre verdenshistorien. 
 
Når Anders Agger er forbilledet
Meter i sekundet af Stine Pilgaard
 
De kan godt være svære at komme ind på, de vestjyder. Men Anders Agger kan. Med de der korte sætninger og langer pauser. 
 
En ung kvinde og hendes kæreste flytter til Velling, Vestjylland. Kæresten er blevet ansat på højskolen, og hun følger med som det tynde øl - sammen med deres lille barn. 
Det er ikke bare lige sådan at blive integreret i lokalsamfundet.
Slet ikke når man ikke lige kan afkode den vestjyske samtaleform, og selv er et værre sludrechatol.
Det bliver til en fin historie om livet som nytilflytter i Vestjylland, om dagplejemoren hvis navn kan staves på 27 måder, om anti-højskolesange (Slagsang for påhæng er måske det nye hit), om at gå på omgang blandt egnens køreslærer,e fordi man slider deres nerver op. Og Anders Agger. Måske man kan lure et par tricks af fra ham?
 
Stine Pilgaard er tidligere udkommet med Lejlighedssange og Min mor siger.
Meter i sekundet er nyeste udgivelse fra Pilgaard. 
 
Seks nervepirrende krimier om Ravn!
En privatopdager.
På en båd i Christianshavns kanal. 
Med Møffe ved sin side (en engelsk bulldog med kroniske maveproblemer, självklart).
 
Så er der ligesom lagt i kakkelovnen til en række spændende krimier!
 
 
Michael Katz Krefeld har skrevet seks selvstændige bind i serien om privatopdageren, Thomas "Ravn" Ravnsholdt. Det er en spændende og nervepirrende række bøger, som er værd at læse af alle krimifans! 

Bøgerne er selvstændige og kan læses hver for sig, meeeeeen hvis du helst vil have historien om Ravn og Møffe fra start, er rækkefølgen således: 
 
Hey morfar! Hvordan var det egentlig, da du var barn?
At skrive sine erindringer ned er ikke nogen dårlige idé. Det kan de efterfølgende generationer have stor fornøjelse af at læse, og de nuværende generationer stor fornøjelse af at nedskrive. 

Fortæl nu-serien er fantastisk til netop det! 
 
Der findes både en udgave til Far, MorfarFarfar, Bedstefar og Oldefar!
 
Vind Malene Ravns nyeste bog
 
Vi har en facebook-side.
 
(Surprise surprise 🎉)
 
Herinde har vi lige nu en konkurrence i gang, hvor vi udlodder to eksemplarer af Malene Ravns nye bog, Hvor lyset er, som udkommer 4. juni 2020. 
 
 
Vi trækker to heldige vindere den 8. juni 2020. 
HOV HOV!
"Kan man kun deltage, hvis man har facebook?" 

Ja. Sådan er det i hvert fald lige nu. 
Alternativet er noget med brevpost og brevduer. Eller ugler. Som i Harry Potter. 
(Og det orker jeg ikke. Sorry. Alene mængden af fugleklatter...) 
 
"Hvarffor en bog er det, jeg kan vinde?" 
 
Hvor lyset er er en historisk roman om kunstneren Carl Fischer (1892-1962) og om hans store kærlighed, Ely. 

Som ung kunstner i København møder Carl skuespillereleven Ely, der sidder model for ham. De bliver stormende forelskede i hinanden, og Ely bliver gravid. Men lykken varer ikke ved, og Ely forlader Carl, da han skuffer hende dybt, mens deres lille søn bliver sat i pleje. 
Kærligheden fører dog Carl og Ely sammen igen, sønnen kommer hjem, og et følelsesfuldt familieliv begynder. Et familieliv, der udvikler sig dramatisk, da Ely beder sin søster sidde model for Carl. 
 
Husk! Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris, du ser.
  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder
Med venlig hilsen
Nete / WilliamDam.dk
Besøg os på Facebook