Mød 8 personer der er mestre til at fortælle Se nyhedsbrevet online her
 
 
 
 
 
 
 
Fortællingens mestre 
 
De kan noget helt særligt.
 
De kan fortælle små hverdagshistorier.
 
På fineste vis.

Hverdagshistorier der drager.
 
Så vi lytter. Så vi læser. Så vi ser.
 
Og røres.
 
Hverdagshistorier der går lige i hjertet.
 
Får en til at grine. Græde.
 
Tænke lidt ekstra over livet. 
 
Nyde det vi nu engang har. 
 
Inden hverdagen går videre med madpakker, vasketøj og IT, der driller. 

Her er nyheder fra nogen af livets og hverdagens fineste og dygtigste fortællere.
 
Anders Agger om kærlighed
I denne bog er der et overordnet tema: Kærlighed.
Åh, den kærlighed. Og alt det den gør ved os. Når vi forelsker os og elsker.
Alt det viltre og det vanvittige. Alt det irrationelle.
Den anerkendte tv-journalist Anders Agger og fotografen Mingo er dykket ned i kærligheden og historier om den og fra den.
Det har de gjort sammen med en række stærke fortællere med stærke fortællinger. Det er både kendte danskere som Kjartan Arngrim fra Folkeklubben, Tina Dickow, Renée Toft Simonsen, og mere ukendte danskere, som Signe, der er kæreste med Daniel Rye - fotografen, der sad som gidsel hos Islamisk Stat i 13 måneder.
Kærlighed af Anders Agger og Mingo udkommer 27. oktober
 
Tag med Puk Damsgård til Mellemøsten
Puk Damsgård blev under sin første rejse til det krigshærgede Yemen ven med den oprørske Shifa. Shifa er kvindelig læge, lakerer sine negle blå og planlægger en hemmelig flugt. Venskabet med Shifa bringer Damsgård ud på en færd fra Kairo mod Yemen. En færd, der indebærer 4.800 sømil med et containerskib og 3.600 kilometer på tværs af Yemen i bil.
Med sig har Damsgård dagbogsoptegnelser fra en kongelig dansk ekspedition i 1700-tallet, hvor fem mænd drog afsted på opdagelsesrejse til Yemen - dengang kaldet Det lykkelige Arabien.
 
Arabica er Damsgårds historie om at drage på eventyr gennem det Mellemøsten, hun har levet i i et årti, om at overgive sig til tilfældet, knytte bånd på tværs af frontlinjer og om at være grænsegænger i sit eget liv. 
Arabica af Puk Damsgård udkommer 9. november
 
Rane Willerslev tager os med ud i vildmarken!
Rane Willerslev var bare 20 år, da han drog afsted på sin første ekspedition sammen med tvillingebroren Eske.
 
Siden hen har Rane Willerslev været på et utal af ekspeditioner - både med sin tvillingebror og helt alene. Ekspeditioner, der både har bragt ham til den sibiriske ødemark og den afrikanske savanne, og som har beriget hans liv med dramatiske oplevelser.Han har blandt andet taget til turen til Uganda for at møde “verdens mest modbydelige folk”, stået ansigt til ansigt med en aggressiv bjørn i det nordøstlige Sibirien og gemt sig i tajgaen for den russiske skindmafia i flere måneder.
 
I Ekspeditioner - fra tundraen til savannen fortæller Rane Willerslev om nogle af sine vildeste oplevelser og ekspeditioner gennem tiden - og du kan godt glæde dig!
 
 
Fortællingens gran' ol' man
Man kan ikke sige Søren Ryge uden straks at tænke på haven. Men Søren Ryge er også kendt for sine fortællinger om menneskerne, han møder på sin vej. Både naboer og venner, og de kendte og ukendte mennesker han støder på. Det bliver til fortællinger om hverdagen - ikke mindst om hans egen. Med haven, Cathrine, hønsene og hunden YoYo. 
I Søren Ryge fortæller får du både originale og omskrevne klummer samt nyskrevne tekster om livet, der leves rundt omkring i Danmark - og om skilteskovene og alle de irriterende rundkørsler.
Alt sammen fortalt på Søren Ryges underdrejede og underfundige måde. Selvfølgelig. 
Søren Ryge fortæller er udkommet 
 
Tue, Tony, Jan Grarup og tatoveringerne
Under nålen er en bog fyldt med portrætter af kendte danskere og deres tatoveringer. 
Radiomakkerparret Tue Blædel og Tony Scott tager de portrætterede med på rundtur på deres egen krop, og det skorter ikke på minder og gode historier. Tatoveringer er nemlig ikke bare tatoveringer. Det er historier om festlige byture, stor sorg, kærlighed, glemte ekskærester og store principper. Tatoveringer der giver stof til eftertanke. Nogle tatoveringer er pinlige, andre er kiksede. Nogle er smukke, mens andre gemmer på en vild røverhistorie. Foruden selv at være en af de portrætterede står den anerkendte fotograf Jan Grarup også bag alle billederne i bogen. Derudover kan du også møde Simon Kvamm, Petra Nagel, Sara Bro, Thomas Rathsack, Puk Damsgård, Emil og Theis Midé Erichsen, Umut Sakarya, Johan Wohlert og mange flere. 
Under nålen af Tue Blædel og Tony Scott med fotos af Jan Grarup udkommer 11. november 
 
Nårh ja, hvordan er det nu lige med de der forudbestillinger?

Hos WilliamDam.dk er vi desværre hverken herrer over vejret, færgeafgange eller motorvejskøer, men:

🚚 Vi sender altid forudbestilt bøger afsted, så du har dem på udgivelsesdagen, eller så tæt på som overhovedet mulig.

📚 Når du forudbestiller bøger, sørger vi selvfølgelig for, at du får bøgerne til WilliamDam.dks bedste pris.

🤓 Det vil sige, at hvis prisen ændrer sig til et billigere beløb mellem din bestilling er afgivet, og bogen udkommer, så får du selvfølgelig bogen til den lavest mulige WilliamDam.dk-pris!
 
Husk! Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris, du ser.
  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder
Med venlig hilsen
Nete / WilliamDam.dk
Besøg os på Facebook