Vi guider dig til de ALLERbedste læseoplevelser Se nyhedsbrevet online her
 
 
 
 
 
 
 
Off you go! 
 
På vej til nye læseoplevelser. 
 
Vi forventer PRÆCIS samme entusiasme fra dig.
 
Mindre kan ikke gøre det.
 
(Har vi lige fundet og brugt verdens mest cheesy photoshoppede billede æller hvar?
JA SELVFØLGELIG!) 
 
 
Til alle Lucinda Riley-fans
Kostskolen Skt. Stephens ligger langt ude på landet i Norfolk. Hertil bliver den talentfulde efterforsker Jazmine ‘Jazz’ Hunter tilkaldt, da en elev pludselig dør.
 
Dødsfaldet fremstår først som en tragisk ulykke, men da det viser sig, at forstanderen har en finger med i spillet, og der efterfølgende gøres et uhyggeligt fund på skolen, sættes Jazz og hendes kollega Alistair Miles for alvor på prøve.
 
 
Til dig der elsker 
Valdemarsro
I Valdemarsro kager og opskrifter finder du mere end 150 opskrifter på lækre og velsmagende kager, is og desserter. Blandt kageopskrifterne finder du både dem, der kan klares på ingen tid, og dem der er oplagte til weekender og mærkedage, hvor der er mere tid til at hygge i køkkenet. Valdemarsro har også samlet nogle af de allerbedste og skudsikre dessertopskrifter, der både kan bruges til højtider, og når familie og venner kigger forbi til middage. Valdemarsro kager og desserter kan bruges året rundt, og du finder opskrifter med både sommerens frugter og bær, med citrusfrugter og selvfølgelig er der også flere lækre opskrifter, hvor chokolade er det dominerende element. 
 
 
 
Til dig der var vild med
 
En større menneskemængde, heriblandt børnene Alec, Verne, Jo, Ben og Val, er stimlet sammen foran stormagasinet Woolworths i London en lørdag i 1944, da der kommer en sjælden leverance af aluminiumskasseroller, hvilket er en sjældenhed under krigen.
Men på et splitsekund forandres alt, da en bombe rammer forretningen, og mange i den store menneskemængde mister livet, heriblandt de fem børn.

Hvem var Alec, Verne, Jo, Ben og Val? Hvem kunne de være blevet, og hvordan ville deres fremtid have set ud?
I Det evige lys følger vi de fem børn i en alternativ virkelighed, hvor de får lov til at leve, gennem nedslag på én enkelt dag i henholdsvis 1949, 1965, 1979, 1994 og 2009.
 
 
 
Til dig der var vild med
 
Efter et år uden held med at blive gravid, starter forfatteren Mia i fertilitetsbehandling sammen med kæresten Emil, der allerede har to børn fra et tidligere forhold. Behandlingsforløbet er gennemgribende, og Mia begynder at skrive tekster ud fra tilstanden af håb, vanvid, smerter og længsel, mens alt omkring hende truer med at falde fra hinanden. SULT er romanen om, hvad fertilitetsbehandling gør ved en krop, en kunstner, et menneske og ved forholdet til en kæreste. 
 
SULT er Tine Høegs tredje roman. Hun har opnået stor anerkendelse fra både anmeldere og læsere for sine tidligere romaner Nye rejsende og Tour de chambre.
 
 
 
Serien om Star Stable fortsætter, og første bind i den nye serie kommer 16. juni til kr. 141,10,-
Glæd dig til den illustrede udgave af Harry Potter og Fønixordenen, der udkommer 14. oktober til
 
Sebastian Klein kommer 15. juni med en ny forrygende bog om dyr til kr. 207,50,-
 
 
Godt læsestof til en skarp pris - what more du you need?
 
 
Husk! Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris, du ser.
  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder
Med venlig hilsen
Nete / WilliamDam.dk
Besøg os på Facebook