Vi guider dig til en succesfuld mors dags-gave! Se nyhedsbrevet online her
 
 
 
 
 
 
 
 
3 ting du IKKE skal give din mor 8. maj
 
1: Vasketøj
 
 
 
 
 
 
Aldrig cool - og da slet ikke mors dag.  
 
2: Afbrudt nattesøvn
 
 
 
Reelt set ikke noget du medbringer, men overvej lige om det ikke er natten mellem lørdag og søndag, hvor du tager en taxa i stedet for at skrive til moar, æk?
 
3: Toiletbørste
 
 
 
 
 
 
Det er altså ikke en fed gave. 

E.N.D. 
O.F. S.T.O.R.Y.
 
 
3 gaver du til gengæld rigtig gerne må forære væk 8. maj
 
I april 1945 nærmer enden sig for 2. verdenskrig. I kz-lejren Neuengamme i Tyskland venter flere tusinde danske fanger på Folke Bernadottes hvide busser.
Ombord på en af de hvide busser sidder Dagmar Valgreen. Hun er ung, og hun kendte engang en mand, der opfyldte alle hendes drømme - lige indtil han forsvandt.
Dagmar melder sig til missionen for at redde ham, men oplevelserne ombord på bus fire-syv-fire, i det bombede Tyskland og i kz-lejren påvirker Dagmar, og ændrer hendes syn på det liv og den verden, hun troede, hun kendte.
 
Danny og Maeve er børn af ejendomsmagnaten Cyril Conroy, der køber det hollandske hus udenfor Philadelphia efter 2. verdenskrig.
Den prægtige ejendom bringer dog uheld over familien, og det ender med at Danny og Maeve sendes i eksil fra deres barndomshjem og tilbage til fattigdommen, som deres forældre ellers havde kæmpet sig fri af.
Det bliver starten på en mørk fortælling om et søskendepar med et helt særligt bånd, der trods succes kæmper for at slippe fri af fortiden.
 
Pigedyr er seneste værk fra forfatteren Cecilie Lind, der har skrevet flere bøger, og især er kendt for det anmelderroste værk fra 2019: Mit barn.
 
Sara er en pige. Med en far og en mor og en veninde. Hun forelsker sig. Flere gange. I mænd ældre end hende selv. Det bliver til fortællingen om Sara og den magt, hun besidder, og den afmagt hun føler. Om både at være smuk og grim, om både at være god og ond, og om at være et (ungt) menneske, der længes. 
 
 
 
... og får du lidt klamme hænder ved tanken om selv at skulle pakke hendes gave ind? 

Fear not. 

I indkøbskurven kan du ved hvert enkelt produkt vælge, om vi skal pakke gaven ind for dig. 
 
Ja, det koster en flad 10'er, men tænk på al den koldsved du slipper for. 
 
 
Husk! Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris, du ser.
  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder
Med venlig hilsen
Nete / WilliamDam.dk
Besøg os på Facebook