2021 var sidste gang du gav hårdt arbejde i gave! Se nyhedsbrevet online her
 
 
 
 
 
 
 
Så blev det fars dag igen!
 
... og far glæææææder sig.
 
Til gaver der betyder arbejde på alle fridagene.  
 
 
MEN!

Du kan også give en gave, der kan nydes i yndlingslænestolen.
 
Med en varm kop kaffe on the side - og måske et lækkert stykke Bagsværd Lakrids.
 
WIN WIN WIN. 
 
 
2022 bliver året, hvor Tour de France starter på de danske veje, og i den anledning har tidligere cykelrytter og nuværende kommentator Rolf Sørensen begivet sig ud i lave en bog om verdens største cykelløb.
Sammen med nogle af Danmarks største cykelprofiler, som bl.a. Bjarne Riis, Jakob Fuglsang, Kasper Asgreen, Søren Kragh Andersen og Jonas Vingegaard, dykker Rolf Sørensen ned i Tour de France med flotte beskrivelser og lækre billeder.
I bogen får læseren både et tilbageblik på nogle af Rolf Sørensens egne triumfer og Tour-oplevelser, såvel som en gennemgang af Touren som vi kender den i dag.
 
På en ø i det sydlige Norge i 1977 ser 12-årige Helge en sen nattetime en lysstråle i vandet under en bro. Lyset stammer fra en bil, der er kørt i vandet. Helge ved godt, at han må tilkalde hjælp, men rådvildheden overmander ham, og han tager i stedet hjem og sover. 
I 1986 er 20-årige Syvert færdig i hæren efter halvandet år. Han flakker rundt i sin gamle barndomsby, da atomulykken i Tjernobyl finder sted. Sammen med en kasse breve på russisk, en samtale med sin onkel og en gammel frakke bliver det startskuddet på jagten efter sandheden om den far, der døde, da Syvert var lille. Knausgård er tilbage med en ny storslået roman, der fortælles af seks forskellige stemmer, og foregår i Norge og i Rusland fra 1977 og frem til i dag.
 
Hvem er mennesket bag den tidligere statsminister og generalsekretær for NATO?

Anders Fogh Rasmussen vil i to bind komme med sine erindringer om livet både før, under og efter som statsmand.
At træde i karakter er første bind, og her dykker Fogh ned i fortællingen om sine forældre, om barndommen og ungdommen i Jylland, om hustruen Anne Mette og forholdet til sine børn, og så kommer den tidligere statsminister også ind på, hvor hans liberale livssyn har sit ophav. Et livssyn der både er formet af modstandsbevægelsen og af bonde- og andelsbevægelsen.
 
 
Pssst... Er din far mere til spiselige gaver?
 
 
 
 
 
 
👉
 
Forkæl din far med fx en af disse fra
 
Husk! Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris, du ser.
  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder
Med venlig hilsen
Nete / WilliamDam.dk
Besøg os på Facebook