Ovenpå din fede ferie får du her sensommerens BEDSTE bøger Se nyhedsbrevet online her
 
 
 
 
 
 
Ja, det har været den fedeste ferie!!
 
 
"Hvad har I lavet?" 

Åh, bare det sædvanlige...
 
 
"Har I slet ikke prøvet noget andet da?"
 
Joooh... 
 
 
"Fedt nok. Hvor skal I så hen næste gang?"

Bare lige her med en god bog. 
 
 
Du kan godt glæde dig.
 
Der kommer vanvittigt mange gode titler dette efterår!
 
En barsk fortælling om håb
Fra forfatteren bag Margrete I, kommer her en fortælling om at være tysk flygtning i Danmark i 1945. 

Et barn må flygte uden sin familie gennem et snedækket Østpreussen sammen med en større menneskeflok. De føres ombord på en båd, som de tror fragter dem til Kiel, men i stedet ender de i et København, der er præget af vrede og sorg efter flere udmagrende krigsår. 
Mens det tavse barn bare drømmer om at komme hjem og blive genforenet med sin familie, starter en ung jødisk mand et kor i flygtningelejren, og med sangene er det som om, at det tavse barn finder stemmens kraft igen. 
 
Den svære kærlighed
Douglas Stuart, forfatteren bag den prisvindende roman Shuggie Bain, tager os endnu en gang med til Glasgow.
 
Denne gang udfolder han historien om de to unge mænd, protestanten Mungo og katolikken James, der er teeangere i 90’ernes Glasgow.
To unge mænd, der burde være hinandens værste fjender, men som ender med at forelske sig i hinanden. En kærlighed og et venskab de begge forsøger at holde skjult for omverdenen, og især for Mungos storebror Hamish, der bruger tiden på at agere lokal bandeleder.
Unge Mungo er historien om den svære kærlighed, om modet til at stå ved hvem man er og kampen for at elske lige hvem man vil - uanset køn og religion.
 
Tankefuld nyhed fra Svend Brinkmann
I denne bog kaster Svend Brinkmann sig over tænkning og tankefuldhed.
Mens dyr kan foretage kalkulationer af risici, kan mennesket som de eneste - i hvert fald så vidt vi ved - tænke over meningen med tilværelsen. Tankefuldhed er, når vi undrer os over verden, fordyber os, lader tankerne vandrer, giver tid og plads til eftertanke og omtanke. Men: Ifølge Brinkmann har tankefuldheden trange kår i den verden, vi lever i. Derfor kan du i bogen Tænk blive klogere på, hvorfor det er vigtigt, at vi tænker kritisk, tænker dybt og tænker selvstændigt, og selvfølgelig kommer Brinkmann i bogen også med nogle konkrete redskaber til, hvordan læseren giver plads og bliver bedre til tankefuldhed.
 
 
 
 
 
 
 
Husk! Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris, du ser.
  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder
Med venlig hilsen
Nete / WilliamDam.dk
Besøg os på Facebook